Evenimente de informare/conștientizare a populației afectate de lucrările de construcții

4 EVENIMENTE de informare/conștientizare a populației afectate de lucrările de construcție din aglomerarile BUHUȘI, MOINEȘTI, TÎRGU OCNA și DĂRMĂNEȘTI

In perioada septembrie – octombrie 2015, echipa de implementare a acestui proiect a derulat campania de informare/conștientizare a populației vizate de lucrările de extindere a rețelelor de apă și canalizare din județul Bacău cu privire la prevederile legislative europene și românești referitoare la descărcările de ape uzate menajere și cu privire la avantajele obținute în urma derulării investițiilor din proiect.

Eveniment de prezentare a proiectului major de investitii şi a primului obiectiv finalizat, Staţia de Epurare Ape Uzate Bacău

Eveniment de prezentare a proiectului major de investitii "Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Bacău" şi a primului obiectiv finalizat, Staţia de Epurare Ape Uzate Bacău 21 Septembrie 2015

În data de 21 Septembrie 2015 a avut loc un eveniment de informare cu privire la evoluţia proiectului Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Bacău şi a obiectivelor finalizate până în prezent, respectiv încheierea lucrărilor de extindere cu treaptă terţiară a Staţiei de Epurare a Apelor Uzate Bacău.

Eveniment - “Practici locale şi globale necesare conservării naturii şi biodiversităţii”

CONFERINTA REGIONALA “Practici locale şi globale necesare conservării naturii şi biodiversităţii” organizata in cadrul „Saptamanii verzi” (Green week) 4 iunie 2015

In fiecare an, in perioada 3 - 5 iunie se sarbatoreste „Saptamana verde” (Green week), o perioada dedicata politicii de mediu a Uniunii Europene care cuprinde totodata si Ziua Mondiala a Mediului celebrata, la nivel global, pe data de 5 Iunie.

Saptamana verde este marcata prin organizarea, la nivelul CE, a celei mai mai conferinte anuale referitoare la protectia mediului precum si a mai multor evenimente regionale si locale desfasurate in marea majoritate a statelor europene (http://www.greenweek2015.eu)

Eveniment - Utilizarea nămolurilor în agricultură

UTILIZAREA ÎN AGRICULTURĂ A NĂMOLURILOR DE LA STAȚIILE DE EPURARE A APELOR UZATE (SEAU)

S.C. Compania Regională de Apă Bacău S.A., în calitate de Beneficiar al proiectului major de investiții Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Bacău (CCI2009 RO161 PR015) proiect cofinanțat din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene, prin POS Mediu 2007-2013, a organizat întâlnirea pe tema Utilizarea în agricultură a nămolurilor de la stațiile de epurare a apelor uzate, în data de 10 octombrie 2014, la Centrul de Afaceri și Expoziții Mircea Cancicov din Bacău.

Eveniment semnare contracte de lucrări Extindere infrastructură CANALIZARE în Bacău și Târgu-Ocna (CL3) și Extindere infrastructură rețea distribuție APĂ în Buhuși și Moinești. Extindere infrastructură CANALIZARE în Dărmănești (CL4)

Pe data de 13 iunie 2014, S.C. CRAB S.A a semnat două contracte de lucrări, ocazie cu care au fost organizate două conferințe de presă. Evenimentele s-au desfășurat după cum urmează:

A. Conferință de presă cu ocazia semnării Contractului de lucrări 4 (CL4) Extindere infrastructură rețea distribuție APĂ în Buhuși și Moinești. Extindere infrastructură CANALIZARE în Dărmănești , ora 10, la sala de ședințe a Primăriei Dărmănești.

La acest eveniment participat:

  • Dl. Dragoș BENEA - Președintele Consiliului Județean Bacău
  • Dl. Ionel FLOROIU - Vicepreședintele Consiliului Județean Bacău
  • Dl. Constantin SPIRIDON - Primarul orașului Dărmănești
  • Dl. Ionel PALĂR - deputat
  • ...
Sunteti aici: Evenimente